Aanvraag subsidie

Procedure aanvragen leefbaarheidsubsidie

Ieder jaar heeft de Stadsraad Brouwershaven een bescheiden leefbaarheidsbudget te verdelen om de leefbaarheid van de stad te vergroten.

Om in aanmerking te komen voor –een deel van- dit budget, gelden een aantal uitgangspunten:

De aanvragen gelden alleen voor particuliere initiatieven of voor organisaties zonder winstoogmerk die op basis van vrijwilligheid hun activiteiten uitvoeren.

Iedere aanvraag dient bij te dragen aan het vergroten van de leefbaarheid van Brouwershaven. Denk van ’t organiseren van activiteiten voor de stadsbewoners of het opknappen/aanschaffen van iets waar de stad mooier, prettiger en gezelliger door wordt.

Leefbaarheid is iets voor alle Brouwenaren, maar het is moeilijk om voor specifieke groepen een aanvraag in te dienen: ouderen, jeugd en zieken. Als Stadsraad zullen wij in de toekenning goed kijken naar een evenwichtige verdeling hiervan.

Uw aanvraag maakt een grotere kans gehonoreerd te worden als deze vóór 1 maart 2018 ingediend is bij de Stadsraad, door middel van het volledig invullen en insturen van het e-formulier ‘aanvraag subsidie 2018'. Dit formulier dient u, wanneer mogelijk te vergezellen van een (deel) begroting voor 2018.

Na afloop van uw evenement of het subsidiejaar zal onze penningmeester u verzoeken uw jaarverslag te overleggen, waarin zichtbaar moet zijn waar de subsidie aan is gespendeerd. Subsidiegeld dat niet is uitgegeven, dient te worden terugbetaald aan de Stadsraad.

Nieuwe voorwaarden vanaf 01-12-2015
U moet of in samenwerking zijn met een andere vereniging uit Brouwershaven of u moet jaarlijks een evenement organiseren die toegankelijk is voor de gehele samenleven in Brouwershaven. U zult ons duidelijk moeten maken wat uw bijdrage is met betrekking tot de bevordering van de samenleving leefbaarheid van Brouwershaven.

Formulier:
E-Formulier aanvraag subsidie 2018.pdf

Reacties zijn gesloten.