Toekomst toerisme

Praat digitaal mee vanaf 22 septemberBeste deelnemer,

Afgelopen maandag was het symposium over de toekomst van het Toerisme. Wij kunnen terugkijken op een geslaagde middag/avond. Met 140 aanwezigen was de belangstelling groot. Recreatie-ondernemers, belangenorganisaties, inwoners en overheden gingen met elkaar in dialoog over de toekomst van de recreatie op Schouwen-Duiveland.

In twee presentaties werd een beeld geschetst van het profiel van de Duitse en Belgische gast. Ook werd in gegaan op de toeristische bestemming Limburg, hoe deze provincie en gemeentes daar bezig zijn met de toekomst van het toerisme en welke lessen Zeeland en Schouwen-Duiveland daaruit kunnen trekken. Deze drie presentaties kunt u hier downloaden.

Na de presentaties en een gezellige netwerkbijeenkomst, vonden de workshops plaats. De resultaten van elke workshop zijn aan het einde van de bijeenkomst aan u gepresenteerd. Hierbij werd ‘live’ meegetekend. Het overzicht van de tekeningen treft u aan in de bijlage.

Reageer nu ook digitaal: vanaf 22 september! Ga naar www.toekomsttoerisme.nl

Het Symposium heeft weer veel informatie opgeleverd en inspiratie gegeven. Dit nemen we allemaal mee om te komen tot een nieuwe visie toerisme. Naast het Symposium kunt u via www.toekomsttoerisme.nl ook nog digitaal reageren. Vanaf 22 september aanstaande kunt u aan de hand van stellingen reageren op de toeristische thema’s. Uiteraard is het ook mogelijk om eventuele overige reacties, tips of ideeën over het toerisme op ons eiland te geven. Bijgevoegd treft u ook de flyer aan die na afloop van het symposium aan alle deelnemers is meegegeven over het digitaal meepraten.

De recreatieve denktank Schouwen-Duiveland dankt u hartelijk voor uw deelname en inbreng!

Met vriendelijke groet,
Denktank Visie Toerisme

Tekening Workshops.pdf

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.